Başkan Tutal, Oto Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Tutal, Oto Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkan Mehmet Tutal, oto sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkan Mehmet Tutal, oto sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni oto sanayi sitesinde bulunan esnaflarla tek tek selamlaşıp, bir süre sohbet ettikten sonra, projeler hakkında bilgi verdi. Her fırsatta esnaflara yönelik ziyaretlerine devam eden ve kendileri ile görüşen Başkan Tutal, kendisine iletilen talep ve isteklerin yerine getirildiğini kaydetti.

Seyitharun Veli Kent Parkı'nın yapımı tamamlanınca yeni oto sanayine büyük bir canlılık kazandıracağını kaydeden başkan Tutal, "Seydişehir Belediyesi olarak ekibimle birlikte yeni bir Seydişehir inşa etmeye çalışıyoruz. Amacımız huzurlu, mutlu ve yaşanılabilir bir Seydişehir oluşturmak. Belediye olarak siz esnaflarımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Sanayi esnafımız emekle, alın teriyle işini yapan kesim. Hem istihdam hem de hizmet anlamında yeni oto sanayimiz bizim için önemli" dedi.

Başkan Tutal'ın kendilerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, sorunlarına eğilen ve çözüm üreten çalışmalarını yakinen takip ettiklerini kaydederek kendisine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya