Başkent, Derya Uluğ ile coştu

Başkent, Derya Uluğ ile coştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlaması ile Başkentlileri "Büyükşehir Parklarda" adlı konser programları ile buluşturmaya devam...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlaması ile Başkentlileri "Büyükşehir Parklarda" adlı konser programları ile buluşturmaya devam ediyor. Altınpark'ta gerçekleşen ve ünlü sanatçı Derya Uluğ'un verdiği açık hava konserine Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte "Büyükşehir Parklarda" adlı konser programlarıyla Başkentlilere müzik keyfi sunmaya devam ediyor. Işın Karaca ve İsmail Altunsaray'ın konserleri ile başlayan ve Melek Mosso ile devam eden "Büyükşehir Parklarda" konser programlarının dördüncüsü Derya Uluğ ile sürdü. 17 Temmuz'da Altınpark'ta gerçekleşen Derya Uluğ'un konserine Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan açık hava konserine Derya Uluğ hayranları akın etti. Sesi, yorumu ve sahne performansıyla izleyenleri hayran bırakan Uluğ, sevilen şarkılarını Başkentliler için söyledi. Ankara'ya uzun zamandır ilk kez bu konser için geldiğini belirten sanatçı Derya Uluğ, "Çok uzun bir süre oldu. Birkaç gündür konserlerdeyim ancak ilk halk konserim olacak. Ankara'yı çok özlemiştim, uzun zamandır gelemiyorduk. Çok heyecanlıyım. Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim" dedi.

Başkent, Derya Uluğ ile coştu

Başkent, Derya Uluğ ile coştu

Başkent, Derya Uluğ ile coştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.