BBP'li Bulut “Park değil fabrika yapalım!”

BBP'li Bulut “Park değil fabrika yapalım!”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, park yapımına ara verilip kurulacak yeni fabrikaların ülkeyi ve milleti rahatlatacağını açıkladı.

Bulut, son günlerde ekonomide yaşanan olumsuzluklara vurgu yaparak hükümete yönelik tavsiyelerde bulundu. Yaşanan sıkıntıların; üretim, istihdam ve yatırımla çözülebileceğini ifade ederek, "Üretim, istihdam ve yatırım oldukça önemlidir. Muhakkak altyapısı hazırlanmalı, teşvik paketleri ile desteklenmeli, yatırımcı elektrik ve doğalgazı kesinlikle ucuz kullanmalı. Anadolu'da üretim yapan bir fabrikanız; Asya, Avrupa veyahut dünyanın bir başka yerinde aynı üretimi yapan bir fabrika ile rekabet ettiği bilinci ile desteklenmelidir. E-ticaret olgusu ve sanal dünya sizin Anadolu'da ürettiğiniz bir malı diğer ülkelerdeki fiyatlar ile karşılaştırarak satın alma tercihi oluşturmaktadır" diye konuştu.

Popülist uygulamalardan vazgeçilmesi, park ve bahçe yapımına ara verilerek yeni fabrikaların inşası için gayret edilmesi gerektiğini kaydeden Uğur Bulut. "Her şeyden öte bu süreçte kesinlikle popülist uygulamalardan vazgeçilmelidir. Özelleştirme furyasına son verilmeli, devletimiz yeni yatırımları yapmalıdır. Bu üç başlık güçlü bir Türk devleti için her daim temennimiz olmuştur. Dileğimiz o ki söylemlerden öte reel de çokça yatırım dönemi yaşadığımız bir süreç olsun. Park ve sosyal donatı ihtiyaçtır elbet inkar edilemez milletimiz en iyisine layıktır ama bunlara ara verip; Fabrika açılışından bir başka fabrika açılışına koşturarak götürecek bir sürecin ülkemizi ve milletimizi rahatlatacağı muhakkaktır" dedi. haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.