Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye personeli ile bayramlaştı

Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye personeli ile bayramlaştı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediyedeki ilk bayramını personelle bayramlaşarak gerçekleştirdi.

Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Dinçer, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Dinçer konuşmasında şu görüşlere yer verdi “Öncelikle hepinizin geçmiş Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Allah nasip ederse bundan sonra yoğun bir çalışma dönemine gireceğiz hep birlikte. Hepiniz işinizin başında gayretli bir çalışma yapıyorsunuz. Ondan şüphemiz yok. Ama Aksaray’ımız büyüdü. Gelişiyor ihtiyaçları her geçen gün artıyor. Yaptığımız işi güzel kaliteli bir şekilde yapmalıyız. Bundan sonra yaz sezonuna giriyoruz. Hep birlikte hızlı ve yoğun bir şekilde çalışacağız. Ben tekrar sizlerin ve ailenizin bayramlarını tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara erişmeyi bizlere nasip etsin inşallah.”

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü’ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Dinçer, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri hakkında brifing aldı.

Başkan Evren Dinçer ve ekibi, son olarak Belediye hizmet binasında görev yapan belediye personelinin bayramını kutladı.        

Başkan Dinçer, burada yaptığı konuşmada “Belediye personelimizin geçmiş bayramını tebrik ediyorum. Rabbim; ailemizle, çocuklarımızla ve akrabalarımızla birlikte daha nice bayramlara erişmeyi bizlere nasip etsin.

Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Bizde burada doğduk büyüdük. Babam da belediye işçisiydi. Yani sizleri çok iyi anlıyorum. Belediye sunulan iş ve hizmetler, doğrudan vatandaşa temas ettiği için görev ve sorumluluğunuz daha da artıyor. Bunun için Belediye personeli iyi çalışır, güzel çalışır, işyerindeki kurallara riayet eder. Benim sizlerden ricam herkesin görevini vazifesini bilerek doğru ve zamanında gerektiği gibi yapmasıdır.

Seçim döneminde en önemli projelerimizden bir tanesi Belediye Hizmet binamızı yenilemekti. Bunu hem şehir adına hem de personel adına istiyorum. Hep birlikte çalışarak bunu gerçekleştirdiğimiz zaman sizler bundan daha güzel, daha ferah bir binada çalışma imkânı bulacaksınız. Belediyemizin hizmetleri daha güzel ve etkin bir şekilde şehrimize sunulacak. Yani hem personel hem şehir bundan kazançlı çıkacak. Dolayısıyla yapacak işimiz çok. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Tekrar hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara erişmeyi nasip buyursun. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.” Şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Dinçer, belediye de çalışan personelle bayramlaştı.

thumbnail_baskan-evren-dincer-belediye-personeli-ile-bayramlasti-(1).jpgthumbnail_baskan-evren-dincer-belediye-personeli-ile-bayramlasti-(2).jpgthumbnail_baskan-evren-dincer-belediye-personeli-ile-bayramlasti-(5).jpgthumbnail_baskan-evren-dincer-belediye-personeli-ile-bayramlasti-(7).jpg

 

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.