Belediye Kasasından Para Çıkmayacak! Eskil'e Gençlik Merkezi yapılıyor

Belediye Kasasından Para Çıkmayacak! Eskil'e Gençlik Merkezi yapılıyor

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Eskil Belediyesi'nin yaptığı protokol ile birlikte Eskil'e 1.650.000-TL değerinde Gençlik Merkezi yapılacak.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen'in konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kıymetli hemşehrilerim, bugün bir vaadimizin de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Belediyemiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesine Gençlik Merkezi yapılacak.
Şahsım olarak seçimden önce söz verdiğim projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Eskil Belediyesi gençlerin ve sporseverlerin yanında sloganıyla başlattığımız çalışmalarla bir çok projemizi gençlerimizin hizmetine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Seçimden sonra gelir gelmez Eskilgücüspor Kulübünü Belediye bünyesine alarak Eskil Belediye Spor Kulübünü lig de söz sahibi hale getirdik. İnşallah takımımız play-offlarda başarılı olarak bal ligine adını yazdıracaktır. Şimdide Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığımız protokol ile birlikte İlçemize 1.650.000-TL değerinde Gençlik Merkezi kazandıracağız. İnşallah karşımızdaki hafta içerisinde söz konusu Gençlik Merkezini ihale ederek en kısa sürede gençlerimizin hizmetine sunacağız.
Biz gelmeden önce demiştik Eskili şantiyeye çevireceğiz diye. Çok şükür kimseye aldırış etmeden projelerimizi hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Siz bana ve ekibime güvendiniz, biz de güveninizi boşa çıkarmadan, gece gündüz çalışarak, üreterek Eskilimizi modern bir İlçe haline getireceğiz.
Gençlik Merkezinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasapoğluna, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza, Ak Parti İlçe Başkanımız Ali MUTLU’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun.
"

Bu haber toplam 3207 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum