Belgemen, "Eskil'e önemli hizmetler yaptık-yapıyoruz"

Belgemen, "Eskil'e önemli hizmetler yaptık-yapıyoruz"

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen'in yaptığı açıklama şu şekilde:

"Arkadaşlar geldiğimiz günden bugüne kadar tek taraflı tek yönde hizmet vermiyoruz her hizmette her konuda çalışıyoruz gelişi güzel çalışmıyoruz yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler oturulup tartışarak yapıyoruz önce ilçemizin eksik ve noksanları tespit edildi sırası ile söz verdiğimiz gibi yapılıyor.

Mesela iş adamlarımız ve esnaflarımız işyeri açmak istiyoruz dükkan yok diyorlardı 2021 ve 2022 yılında en az 40 adet muhtelif büyüklükte dükkan yapılacak, ayrıca konut eksiği vardı toplu konut ve belediyemizin yapacağı konutlar eksiklerimizi büyük ölçüde gidereceğiz Allah'ın izniyle Tuz gölümüz var hiçbir çalışma yok diniyordu yol yoktu yapıldı karşılama merkezi butik otel ayrıyeten 32 adet çadır kurulacak hem de bu yıl bitirilecek.

Sanayi bölgesi dar dükkan yok dedi sanayici esnafımız 100 Bin m2 yer ayırttık onaylandı ÖÇK'an dolayı ZON vardı inşaat yapılması yasaktı bir çok uğraş sonucu izin aldık onaylandı ot parasını yatırdık parsel yapılıp hazine adına tescil yapılıp satışa çıkarılacak. Her sanayici kardeşimize yetecek yer var arsa tüccarlarına muhtaç olmayacaklar.

Ayrıca hayvancılıkla uğraş veren kardeşlerimizi de düşündük. 250 bin metre kare yer ayırttık sanayide yaptığımız işlemleri orası içinde uyguladık.

Hayvan pazarını yaptık, kesimhaneyi de halk yapmazsa yapacağız. Karetepe yoluna başladık bu yıl en kısa zamanda su problemini de çözeceğiz. Meraları açtık hayvanlar için...

Gençlerimiz ve öğrencilerimiz için gençlik merkezimizi yaptık bu yıl kütüphane açılacak, stadyum, kapalı halı saha programa alındı: Bu yıl yapılacak, Eskil Belediyespor bal Ligine çıktı.

İki okul açıyoruz, biri açıldı birisi inşaat aşamasında...

Fen lisesi bu yıl açılacak, meslek lisesinin atölyeleri programa alındı 200 öğrenciye tablet verildi.

Yaşlı ve emeklilerimizi de unutmadık emekli konağı ve şefkat evi yapıldı.

Olmaz denen tatlı su çeşmeleri kuruldu iki yıldır tıkır tıkır işliyor

Yayla ve mahallelerimizi de düşündük bu yıl projeler yapılıyor gelecek yıl başlanacak inşallah." haberfark.net

Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum