Belgemen o çağrıyı yeniledi, "Genç aday çıksın destekleyelim"

Belgemen o çağrıyı yeniledi, "Genç aday çıksın destekleyelim"

Yerel seçimler yaklaşırken, Eskil Belediye Başkan Aday Adaylığını daha önceden açıklayan Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen geçtiğimiz dönem yaptığı çağrısını yeniledi.

Eskil Eski Belediye Başkanlarından, Eskil Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Gençlerin siyaset sahnede var olması gerektiğine vurgu yaparak, isim vermeden ezeli rakibi Şerafettin Meral ile iki dönem desteklediği Niyazi Alçay’ın aday olmaması durumunda  belediye başkanlığına aday olmayacağını duyurdu. Belgemen'in dün akşam yaptığı bu çağrıya bir çok Eskilli vatandaş da yorumlarıyla destek verdi. 

İşte Necati Belgemen’in o açıklaması:

Saygıdeğer Eskilli vatandaşlarım bazı konularda ya ben kendimi anlatamadım ya da siz anlamadınız.

Ben parti sevdalısı falan değilim, Eskil sevdalısıyım, bunu size yazımın içerisinde ispatlayacağım.

1984 yılında  DYP'den kazandım. hiç bir parti çocuk diye sıra vermedi zaten o zaman 6 parti seçime girdi ANAP iktidar oldu. Eski'lin ö günkü halini çoğunuz biliyor.

Hiç bir şey yok.

Eskil'in çok acil hizmete ihtiyacı var gittik konuştuk isteklerimizi sıraladık onlarda kabul ettiler ANAP'a geçti,k ilçe olduk 80 yaylaya elektrik, su telefon... Hepsine okul, yol, minibüs hiç görülmüşü yok Türkiye'de 13 pancar kantarı, Toprak Mahsulleri Ofisi açtık.

Yaylaya ortaokul  açtık. 17  üniversite mezunu çıktı. Bunlardan  birisi de Münir Uğuz, şimdi hepsi üst seviyede...

Eskil'e kasabayken pancar şefliği, banka, lise, yatılı bölge okulu, imam hatip okulu daha saymadığımız bir sürü hizmet .

Eşmekaya'dan Cihanbeyli'ye karayolu ağı...

Yıl 2009 mahallii seçimlerde yüzde yüz kazanacağım seçimde partili olduğum halde aday çıkarıp başka partiyi destekledim.

Biz Eskil için fedakarlık yaparız ama kimse bizim gibi düşünemez...

Gelelim bugünkü duruma biz 16 yıl istediğimiz hizmeti göremedik, evet bazı hizmetler oldu ama 16 yılda çok yetersiz. Biz bazı yerlerin aldığı hizmetlerin sıkıntısını çekeriz.

Gelelim adaylığa!

Aynı 3 kişi yine hevesleniyor... yeni gençler elini taşın altına koymuyorlar hazır mühür bekliyorlar hiç emek çekmiyorlar öyle olunca biz oy toplayacağız her yere biz gideceğiz onlar reis olacak o zamanda memleketin ve seçmenin kıymetini bilmiyorlar ben aday ve reislik heveslisi değilim şükür çok rahatım hiç bir şeye ihtiyacında yok huzurumu kaçıracağım şu durumda yüzde yüz en şanslı adayım. Yorumları ve beğenileri görüyorsunuz buna rağmen gelin 3'ümüz de duralım pırıl pırıl gençler çıksın herkes istediği adayı desteklesin aynı kişiler çıkarsa Allah'ın izniyle beni kimse durduramaz buda böyle biline saygılarımla...” dedi

Bu haber toplam 5887 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
67 Yorum