Belgemen seçimde hangi partiyi destekleyecek?

Belgemen seçimde hangi partiyi destekleyecek?
MHP’den aday adayı olacağı yönünde açıklamasından sonra Eskil Ziraat Odası’ndaki görevinden istifa etmeyerek aday adayı olmayan Belgemen, “MHP benim partim başka partiyi desteklemem söz konusu olamaz” dedi.

Belgemen, "MHP’den aday olmam noktasında kamuoyundan yoğun bir talep vardı partimle bu yönde görüşmelerim oldu. Başta Eskil halkı olmak üzere seçmenimin verdiği güçle ben de 3 dönem belediye başkanı seçilmiş bir kişi olarak bunun neticesinde birinci sıradan aday olmam durumunda aday olabileceğimi ilettim bana partiden, ikinci sıra olur dediler. Ben de bunu  kabul etmedim." dedi.

Kendisinin siyasi ikbal keşinde koşmadığının altını çizen Belgemen, Kendisinin iyi bir MHPli olduğunu belirterek, MHP dışında başka bir partiyi desteklemesinin mümkün olmadığını kaydetti.

 

Vatandaşlar, “Eskilli aday istiyoruz”

 

Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan vatandaşlar da, seçimlerde Eskilli aday olması durumunda parti farkı gözetmeden onu destekleyeceklerini belirttiler. Vatandaşlar, MHP ve CHP’den birinci sıradan Ak Parti’den ise ilk üç sırada Eskilli aday olması durumunda Eskil olarak o adayın arkasında olacaklarını ifade ettiler.

Eskil olarak şimdiye dek küçük vaatlerle farklı oluşumların içinde olduklarını ifade eden vatandaşlar, Artık yeter Eskil olarak bizim de Meclis’te temsilcimiz olmasını istiyoruz, Aksaray’ın ikinci en büyük ilçesiyiz ama Meclis’te Eskil’in adı yok bu üç partiden hangisi Eskil’den vekil adayı koyarsa Eskil olarak onun arkasındayız” şeklinde konuştular.

 

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum