Belgemen'den hodri meydan!

Belgemen'den hodri meydan!
Önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek olan Eskil Ziraat Odası delege seçimleri öncesi tansiyon yükseldi. Mevcut Başkan Necati Belgemen, halk dedikodu ve iftiralarla kandırmak istiyor kimin elinde ne belge varsa istediği televizyon kanalında tartışalım

Hilmi Yol

 

Yaptığımız hizmetler ortada

 

Bir düzen kurulmuş, sofra hazır bunu paylaşmak için bir gurup plan ve oyunlar içerisine girmişlerdir. Yalan iftira gırla gidiyor. Ama bu halk kimin ne için geleceğini, amaçlarının ne olduğunu çok iyi biliyor. Şeklinde sözlerine başlayan Eskil Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen şunları söyledi: “Bakınız 3 yıl içerisinde bu halka neler kazandırılmış, başka odaların adayları Eskil’i örnek gösteriyor. 30-40 yıllık odalar daha bir toprak tahlil laboratuarı kurulmadığını söylüyorlar. Bunun gelmesi size neler kazandırmıştır.Önce Aksaray’a veya Konya’ya toprağınızı götürüyorsunuz geliyorsunuz. 15-20 gün sonra tekrar almak için gidiyorsunuz, hem  de 35-ile 50 bin lira arası para ödeyerek. Şimdi ise ayağınızın altında. Sadece 15 lira ödüyorsunuz ve hiç özenmiyorsunuz. İlçe tarıma dahi oda teslim ediyor sonuçları. Bir arsa aldık. Umut ediyoruz ki gelecek seneye kendi binamızı yapacağız. Bir araba aldık.

 

Aksaray’da ayçiçeği desteği alan tek İlçeyiz

 

Aksaray’ın hiçbir ilçesinde ayçiçeği desteği alınmazken, sadece bizim ilçemizde ayçiçeği desteği alınmakta bunu da biz sağladık şeklinde konuşan Belgemen, “Odamızda hizmetlerimiz hiçbir zorluk çektirilmeksizin anında görülüyor. Bu zamana kadar hiçbir kimseden şikayet duyulmamıştır. Arkadaşlardan bazıları olmayacağını bildiği halde sizi kandırmak için çiftçi mallarının kaldırılacağını söylüyor ama buna kendileri dahi inanmıyor. TBMM kanunla kaldırır Cumhurbaşkanı onaylalar, resmi gazetede yayınlanır. Buda mümkün değil. Bunlar bu milleti ne zannediyorlar.” Şeklinde konuştu.

 

Halk yalan rüzgarı ile kandırılmak isteniyor

 

 Bir zamanlar yine seçimlere yakın bir dönemde, Şeker Fabrikası temeli attıkları gibi, bazı köylere uydurma sağlık ocağı temeli attıkları gibi aynı oyunlar şimdide oynanıyor. Artık bu milletle oynamayı bırakın. Allah için bu halka birazda doğruları söyleyin. Bu memlekete her şeyi biz getirdik, halkı sağda solda ezilmekten kurtardık. Bunlar devamlı hazıra kondular.  Allah için bu memlekete bir şeyde siz getirin. Halkın şu anda kullandığı bütün hizmetleri biz getirdik.en basiti söyleyeyim, eğer Eskil ilçe olmasaydı, şu anda sosyal yardımlaşma olmayacaktı, hangi kooperatif inek desteği alabilecekti. Takdiriniz yoksa saygınız bari olsun.

 

Belgemen’den hodri meydan

 

Birde oda başkanının maaşı milletin dilinde. Odada başkan maaş almaz. Sadece mesai günlerinde oturum hakkı alır. Cumartesi, Pazar ve tatil günleride alamaz. Buda ayda 800-900 tl arası tutar. Ben polemikten dedikodudan bıktım, arkadaşımız 70 yaşına yaklaştı hala bıkmadı. Diyen Necati Belgemen sözlerini şöyle tamamladı “Halkı da canından bezdirdik artık. Bu son olsun elinde bilgi belge varsa gezdirip durmayalım, bir gün bir televizyona çıkalım herkes her şeyi söylesin varını yokunu ortaya döksün ve halkı serbest bırakalım.Halk birazda yeni yüzler görsün. Sizi Allah’a havale ediyorum. Sevgili hemşehrilerim; oylarınızı Allah için atın. Vicdanlarınızın sesini dinleyin. Eğer bu memleketin malını Allah için bizede güvenmiyorsanız vermeyin. Taktir sizin, hepinizi Allah’a emanet ediyorum saygılar sunarım.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum