Beyşehir’de Şehitler İle Ebediyete İntikal Eden Gaziler İçin Mevlidi Şerif

Beyşehir’de Şehitler İle Ebediyete İntikal Eden Gaziler İçin Mevlidi Şerif

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, şehitler ile ebediyete intikal eden gaziler için Mevlidi Şerif ve iftar programı düzenlendi.

Üstünler Mahallesi Cami ve Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından, İlçe Kaymakamlığı, Beyşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Müftülük gibi kurumların da destek verdiği Üstünler Mahallesi meydanında program düzenlendi. Programa, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Mercan, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Muharrip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan, kurum amirleri, jandarma teşkilatı mensupları, şehit yakınları ve gaziler ile mahalle sakinleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerif programının ardından şehitler için dualar okundu.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, “Bu güzel ve manevi günde bizleri burada toplayan dernek yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Programda, şehit yakınları ve gazilere engelli öğrencilerin hazırladığı çeşitli hediyeler verildi. Muharrip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan da yaptığı konuşmada, düzenledikleri programdan dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederken bir Türk bayrağı hediye etti.

haberfark.net

Bu haber toplam 1235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.