Beyşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Beyşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Beyşehir'de uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik 5 farklı adrese düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik olarak 5 farklı adrese operasyon gerçekleştirdi.

Adreslerde yapılan aramalarda, bir adet hassas terazi, 40,72 gram esrar maddesi, 129,63 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 14 adet suboxone uyuşturucu hap, 3 adet üzerinde ibare bulunmayan uyuşturucu hap, 9 adet büyük ve küçük boy olmak üzere uyuşturucu madde içmekte kullanılan aparat, 84 adet Regapen uyuşturucu haplara ait boş tablet, 1 adet kısa dipçik ruhsatsız pompalı yivsiz tüfek ele geçirildi.

Operasyon-kapsamında gözaltına alınan Ö.A., R.Ö. ve O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla Beyşehir Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden Ö.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevi'ne konuldu, R.Ö. ve O.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca, operasyon kapsamında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 3 kişi hakkında da adli işlem başlatıldığı belirtildi. haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.