Böğet - Setik Yaylası Yolunda Ulaşım Rahatladı
2025 yılı yatırım programı doğrultusunda Böğet Köyü ile Setik Yaylası arasında yer alan 4,5 kilometrelik yolun altyapısı yenilendi.
Yapılan çalışmalar kapsamında yolun zemin güçlendirmesi, mekanik plent miks temel (PMT) serimi ve sathi kaplama asfalt işlemleri tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç, yolun tamamlanmasının ilçeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Böğet-Setik Yaylası yolunun hizmete açılması, hemşerilerimizin daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşması açısından kıymetli bir adımdır," dedi.
Yalvaç, AK Parti Aksaray İl Başkanımız Sayın Hamza Aktürk’e, Milletvekillerimiz Sayın Cengiz Aydoğdu ve Sayın Hüseyin Altınsoy’a, İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Latif Ağır’a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sayın Necip Çeçen ve Sayın Tayfur Başkan’a teşekkür ediyorum diyerek, projeye destek veren yetkililere de teşekkür ederek, ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerini vurguladı. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.