Butik Flamingo Eskil'de faaliyette

Butik Flamingo Eskil'de faaliyette

Eskil’de giyim sektöründe faaliyete başlayan Butik Flamingo faaliyetlere başlamasının ardından, müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Aynı zamanda butiğin İnstagram hesabı olan /flamingo_4268 üzerinden de müşteriler ürünleri inceleyebiliyor.

Eskil’de giyim sektöründe önemli bir adım atan Butik Flamingo faaliyetlere başlamasının ardından, müşterilerinden büyük övgü aldı. Aynı zamanda butiğin İnstagram hesabı olan /flamingo_4268 üzerinden de müşteriler ürünleri inceleyebiliyor.

Eskil’de giyim sektöründe gelişmeler devam ederken, Butik Flamingo “Yediden yetmişe herkes giyinsin, herkes memnun kalsın” sloganıyla müşterileriyle buluştu.

Eskil’de aradığın her şeyi rahatlıkla bulabileceğin bir butiğin ihtiyaç olduğunu fark ettikten sonra bu işletmeyi faaliyete geçirdik diyen Merve Çakın, “Şu an bizim işletmemizde bayan iç çamaşırı, giyim, pijama takımı, tesettür giyim, anne ve battal giyim, bebek ve çocuk elbiseleri, genç kızlara yönelik şık kıyafetlere kadar türlü kadın ve çocuk kıyafetlerimiz mevcuttur. Ürünlerimizi özenle seçip, Eskil’deki müşterilerimize ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Çünkü biz ticari bir işletmenin yanında, özellikle kaliteli ve güzel ürünlere ulaşma noktasında zorluk çeken kadınlarımıza, kızlarımıza ve annelerimize hizmet etmek istiyoruz. Butik Flamingo’nun kuruluş amacı da tam olarak kaliteli ürünü, vatandaşa ulaştırmaktır.” Dedi.

Yeni açılan bir işletme olmasına rağmen, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Çakın, “Yeni bir işletme olmamıza rağmen, vatandaşların yoğun ilgisi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Ben işletmemizi bilmeyen vatandaşlarımızı da Eskil Belediye Petrolü yanındaki belediye İşhanı altında bulunuyor. Buradaki Butik Flamingo işletmemize tüm vatandaşlarımızı çay içmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

1233887.jpg1239400-001.jpg

 

Bu haber toplam 2742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum