Büyükkoyuncu mezunları, hizmet binasında

Büyükkoyuncu mezunları, hizmet binasında
Büyükkoyuncu Mezunları Derneği (BKM-DER) yeni binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi

BMK-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durak, mezunlar arasında dayanışmayı sağlamayı ve dernek olarak topluma yararlı işler yapmayı amaçladıklarını belirti. Meram Yunus Emre Mahallesi’nde içerisinde toplantı salonları, misafir odaları bulunan üç katlı binalarında mezunları bir araya getireceklerini kaydeden Durak, Büyükkoyuncu Lisesi’nden mezun olan bin 200 öğrenciyi dernek çatısı altında toplamayı hedeflediklerini kaydetti. 200’e yakın üyelerinin bulunduğunu açıklayan Mustafa Durak, “Üyelerimizin kendilerine çizdikleri hedefte onları yeniliklere açık bir düzlemde daima yukarılara taşımayı ve değişen, olumsuzlaşan ortamların dalgalarına karşılık olarak, güvenli ama ilerlemeye odaklı alternatif rotalar sunmayı hedefliyoruz. Mezunlarımız arasında zaten var olan kardeşlik ilişkisinin kuvvetlenmesini sağlamak, hayatın ilk dönemlerindeki lise ortamının tatlı birlikteliğini iş ortamının yıpratıcı şartlarını yumuşatma yolunda hatırda tutmak ve yeniden yaşamak istiyoruz” dedi.

Mezunları sadece bireysel olarak değil aile düzleminde de bir araya getirip eş ve çocukların yeni ve sıcak bir sosyal ortamı paylaşılmasını sağlayacaklarını kaydeden Durak, “Ulusal ve uluslar arası ortamlardaki okul başarılarının evrensel iş başarılarına dönüşmesi yolunda ufuk geliştireceğiz” diye konuştu.

MEZUNLAR FİDAN DİKECEK

Dernek olarak ağaç dikme kampanyası başlatacaklarını dile getiren Mustafa Durak, önümüzdeki günlerde Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Atık Su Arıtma Tesisleri’nin çevresine 300 fidan dikeceklerini belirtti. Mustafa Durak, “Ağaç dikme kampanyası için bize destek olan Konyalılara, üyelerimize ve değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz” dedi. Dernek binalarını aktif olarak kullanan Büyükkoyunculular, havaların ısınmasıyla birlikte üyelere bahçelerinde açık büfe kahvaltı hizmeti verecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.