Çeyrek Finalistler Belli Olmaya Başladı

Çeyrek Finalistler Belli Olmaya Başladı

Kökez Birlik ve Filikçi çeyrek finale yükseldi… Kamutaş Bims spor gene farka koştu.

Eskil Kaymakamlığı ve Eskil Belediye’nin organize etti “Köyler arası futbol turnuvası”nda günün sonuç ve detayları.

Kökez Birlik Spor çeyrek finale yükseldi.

C Grubunda mücadele eden Kökez Birlik Spor, çeyrek finale yükselme maçında Kaputaş Gençliksporu 2-1 mağlup ederek çeyrek final biletini alan taraf oldu. Kazananın çeyrek finale yükseleceği maç, büyük çekişmeye sahne olurken ipi göğüsleyen taraf Kökez Birlik Spor oldu. C grubunda Meryemağılspor’un ardından çeyrek finale çıkan Kökez Birlik Spor’un çeyrek finaledeki rakibi Kaputaş Bims Spor oldu. İki güçlü takımın yarı final mücadelesi erken final olarak yorumlanırken, yarı finale yükselecek takım 14.03.2018 Çarşamba günü belli olacak. Kökez Birlik Sporun golleri: Halil İbrahim Kırlı ve Ali Derin’den gelirken, Kaputaş Gençlik sporun tek golü, Halil Dağlı’dan geldi.

Kaputaş Bims Farka Koştu.

D grubunda mücadele eden ve daha önce çeyrek finale çıkmayı garantileyen Kaputaş Bims spor, Veteranlar karşısında 6-1 galip gelerek farka koştu. Bay Gol olarak bilinen Mehmet Taşpınar, attığı 5 golle yıldızlaşırken takımını sırtlayan isim oldu. Kaputaş Bims Sporun çeyrek finaldeki rakibi, turnuvanın güçlü takımları arasında gösterilen Kökez Birlik Spor oldu. Kaputaş Bims Spor defansta Muhittin Özkan, Nazmi Meral gibi önemli isimler ile duvar örerken orta sahada Süleyman Büyükkaya, Muhammet Ateş ile atakları şekillendiriyor. Forvette Mehmet Taşpınar fırsatları kaçırmazken takımının gol yükünü çekiyor. Kaputaş Bims Spor turnuvanın en favori takımı olarak göze batarken, yarı final biletini hangi takımın alacağı merakla bekleniyor. Kaputaş Bims Sporun gollerini Mehmet Taşpınar (5) ve Muhammet Ateş atarken Veteranların tek golü Ali Kesmez’den geldi.

Filikçispor sonradan açıldı ve çeyrek final biletini kaptı.

D grubunda Kaputaş Bims sporun ardından çeyrek finale yükselen bir diğer takım Filikçispor oldu. Taşkesikspor ile çeyrek final mücadelesi veren Filikçispor, sahadan 4-2 galip ayrılarak çeyrek final biletini alan taraf oldu. Büyük çekişmeye sahne olan maçta, Filikçispor sonradan açılarak maçı 4-1’e getirdi. İlerleyen dakikalarda bir gol bulan Taşkesikspor ancak skoru değiştirebildi: 4-2. Çeyrek finale yükselen Filikçisporun rakibi Meryemağılspor oldu. Yarı finale mücadelesi verecek iki takımdan Filikçispor ve Meryemağılsporun karşılaşması, 14.03.2018 Çarşamba günü belli olacak. Filikçisporun gollerini, Metin Arık (3) ve Ümmet Özarın atarken Taşkesiksporun gollerini, Metin Erkol ve Şerafettin Meral attı.

ceyrek-2.jpgceyrek-3.jpgceyrek.jpg

Bu haber toplam 3504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum