Cezmik Çakın son yolculuğuna uğurlandı

Cezmik Çakın (Cennet) son yolculuğuna uğurlandı

Eskil'in Bayramdüğün Köyü'nden Süleyman Çakın’ın eşi Cennet Çakın, 83 yaşında yaşamını yitirdi. Yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle rahatsızlıkları bulunan Çakın, evinde vefat etti.

Çakın, Udi Sanatçı Özcan Çakın'ın annesi olup, Pınar, Şerife Hanım, Aysel, Adnan ve Hacı Mevlüt’ün de annesiydi. Cenazesi, Bayramdüğün Köyü'nde dün düzenlenen törenle toprağa verildi.

Cenazeye, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, önceki dönem belediye başkanları Necati Belgemen ve Şerafettin Meral, CHP Eskil İlçe Başkanı Ali Güç, Eskil Ziraat Odası Başkanı Gazi Mutlu ve çok sayıda Çakın ailesinin yakınları ile sevenleri katıldı.

img-20250808-114100.jpg

img-20250808-113221.jpg

img-20250808-113221.jpg

img-20250808-111424.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum