CHP Gençliğinden Eşmekaya'ya anlamlı ziyaret

CHP Gençliğinden Eşmekaya'ya anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Gençlik Kolları geçtiğimiz günlerde Eskil'in Eşmekaya Kasabasında CHP Belediye Başkan adayı Turgay Eşmekaya’ya destek ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partililer Siyasilerin alışılmış ziyaretlerinin dışında Eşmekaya’da ki gençlerin talebi üzerine Turgay Eşmekaya’nın seçim ofisi ziyaretinde satranç eğitimi organizasyonu düzenledi. Satranç takımı hediye ettikleri gençlerle birlikte eğitime başladılar.

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak, 24 Haziran Seçimleri 1. Sıra Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öcalan ve CHP’li gençlerin katılımıyla ufak çaplı bir satranç turnuvası düzenlediler.

Eşmekaya seçim ofisi ziyaretinde CHP İl Başkanı Ramazan Koçak’ın yapmış olduğu konuşmanın satır başları şunlardı:

Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirası akıl ve bilimdir. Bugün bu sözün ışığında ve Ersoy Hocamızın katkılarıyla siz gençlerimize satranç kursu vereceğiz. Gençlerin her zaman ve her koşulda kendilerini sürekli geliştirmeleri gerekmektedir.  Satrançta sizlerin analitik düşünce yeteneğinizi arttıracak bir zekâ ve strateji oyunudur. Gerçek yaşamımızda bu oyunun faydasını kesinlikle göreceksiniz. Yaptığınız her maçta, oynadığınız her taşta kazanmanın ve kaybetmenin sorumluluğunu üstlenmiş olacaksınız. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Aslında baktığınızda siyasette bir satranç maçı gibidir. Yapılan her hamlenin getirisi ve götürüşü hesaplanır. Bizimde siyasetteki her hamlemiz daha güzel ve yaşanabilir bir Türkiye için. Bizler daha güzel ve aydınlık bir gelecek için bölgemizde kendi doğrularımızla siyaset yapıyoruz. Bizim bu gayretimizin tek amacı siz gençlerimizin geleceklerinin daha güzel ve umutlu olması. Yarınlar sizlerindir gençler. Sizin bugün burada Belediye Başkanı Adayımız Turgay Kardeşime verdiğiniz destek ve güçten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugün vermiş olduğunuz emekler hiçbir zaman unutulmayacak arkadaşlar. ” Dedi.

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum