CHP İl Teşkilatı Eskil’de Seçim Çalışmalarında Bulundu

CHP İl Teşkilatı Eskil’de Seçim Çalışmalarında Bulundu

CHP Aksaray İl Başkanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde:

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı  Ramazan Koçak, parti yöneticileriyle birlikte Eskil’de seçim çalışmalarında bulundu.

Koçak,  beraberinde Eskil ilçe başkanı Çapan Öztürk, Eskil Belediye Başkan Adayı Yakup Gök, Eskil 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı  Cavit Altan, 3. Sıra adayı Mustafa Uzar, Eskil Belediye Meclis Üyesi Adayları Ergün Koyuncu, Halis Keskin, Halil Görür, Mevlüt Görür, Hakan Olgaç ile birlikte Eskil ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi ve ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Ziyarette Vatandaşların Cumhuriyet Halk Partili adaylara olan  ilgisi gözlerden kaçmazken, Eskil’liler;

Zamlardan, ekonomik krizden, tarımda yaşanan maliyet artışlarından dolayı yaşadığı sıkıntıları İl Başkanı Ramazan Koçak’a anlattılar.

Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Koçak, “Bu sorunların temelinde  Eskil’li hemşehrilerimizin de % 75 oy verdiği AK PARTİ hükümeti vardır, Eskil bir tarım bölgesidir Anadolu’nun en bereketli topraklarına sahiptir ve 17 yıllık iktidar döneminde tarımın, çiftçinin geldiği durum ortadadır, eğer çiftçi desteklenmezse, üretemezse, Türkiye aç kalır tarım hayvancılık tıkanırsa Türkiye tıkanır “ dedi.

Koçak, “Önümüzde seçim var önünüze sandık konacak tarımı, çiftçiyi, esnafı bu hale getirenlerden hesap sormazsanız, onlara gerekli uyarıyı yapmazsanız bu sıkıntılar katlanarak devam eder” diyerek Eskil’li vatandaşlardan Cumhuriyet Halk Partisi adayları Yakup Gök ve Cavit Altan’a destek istedi.

CHP heyetinin ziyaretinden oldukça memnun kalan vatandaşlar da “Eskilde 40 yıldır devam eden ikilikten bıktık yaşanan çekişmelerden ve ikilikten kaybeden hep Eskil oldu artık yeni isimlerin ve gençlerin önünü açmak lazım artık hem Eskilde hem de Türkiye’de değişime ihtiyaç var diyerek İl Başkanı Ramazan Koçak ve CHP heyetine destek sözü verdiler.

chp-eskil.jpegchp-eskil-001.jpeg

Bu haber toplam 2238 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum