CHP'den Eskil'de Gövde Gösterisi

CHP'den Eskil'de Gövde Gösterisi
CHP uzun süredir teşkilatlarının ayrı ayrı çalışmalarının ardından ilk defa önceki gün toplu olarak seçim startını Eskil'de verdiler.

Seçimlere sayılı günler kala siyasi parti teşkilatları da köy köy, esnaf esnaf gezerek seçmenlerin ayağına kadar giderek partileri için oy istiyorlar. Rakiplerine göre  adaylarını daha önce belirleyerek giren CHP, uzun süredir teşkilatlarının ayrı ayrı çalışmalarının ardından ilk defa önceki gün toplu olarak seçim startını Eskil’de verdi.

Eskil meydanında adeta gövde gösterisinde bulunan CHP Teşkilatı Eskil’li vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

CHP Aksaray Milletvekili adayları Mahmut Öztürk, Özlem Güneş, Muammer Dilek, İl Başkanı Ferda Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı Ziya Koç, İl Kadın Kolları Başkanı İnayet Katı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayriye Atalay, İl Gençlik Kolları Başkanı Armağan Şen ve partililer katıldı.

Eskil meydanın da halka seslenen İl Başkanı Ferda Başkanı Ferda Bozkurt; “Çiftçinin, köylünün ne gibi zorluklarda bulunduğu CHP olarak bizler biliyoruz. Çiftçiler Elektrik borcu nedeniyle kapılarına haciz memurlarının getirildiği bu dönemde CHP iktidarında çiftçinin ve köylünün bu zor günlerinden kurtaracağız” dedi.

CHP Aksaray Milletvekili adayı Mahmut Öztürk ise; “Ben daha önceki yıllarda 2 dönem Aksaray Milletvekilliği yaptım. Ankara’da Aksaray’ın milletvekili ancak Eskil’in, Sultanhanı’nın, Ortaköy’ün, Güzelyurt’un kısacası her yerin temsilcisi oldum. Eskil’e benim milletvekilliği dönemimde Ziraat Bankası para yetiştiremezken, bugün ise devlet Eskil’e haciz memuru yetiştirmekte güçlük çekiyor. Sizlerin sıkıntılarını dinlemeyen ve 2 dönemdir sizlerin vekilliğini yapan mevcut vekiller bakın bugün buralarda yoklar. Sizlerden Eskil’e diktiğim her direk için bir oy istesem az mı olur? Benim nasıl bir hizmet ettiğim sizler daha iyi biliyorsunuz” şeklinde konuştu.

 Konuşmaların ardından Pazar esnafını da ziyaret eden CHP teşkilatı daha sonra sırasıyla Eşmekaya, Sultanhanı, Yenikent beldelerini de ziyaret ederek burada da halka seslendiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum