CHPli Çaçık, "Vatan bizim için bir anadır!"

CHPli Çaçık, "Vatan bizim için bir anadır!"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Altay Çaçık, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm annelerin gününü kutladı.

Çaçık, "Anneleri kutsal bilen halkımız, yaşadığımız bu topraklara da anavatan adını vermiştir," dedi.

Anneler Günü mesajında Bahar Altay Çaçık, annelerin sınırsız sevgileriyle her yaşta en büyük güç kaynağı olduğunu belirtti. Çaçık, "Annelik, değeri hiçbir şeyle ölçülmeyen dünyadaki en yüce duygudur. Sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan annelerimiz, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileri ile her yaşta insan için en büyük güç kaynağıdır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın gösterdiği gibi, bir anne bir milletin kaderini değiştirebilir. Sağlam bireylerin, sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlığı, üstün hasletleri ve emekleri vardır. Annelerimiz bizlere dürüstlüğü, onurlu ve iyi ahlaklı bir insan olmayı öğretendir. Onun için bizlerin üzerindeki emeklerinin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Annelerimizi sadece bugün değil, her zaman anmalı, onlara karşı sevgimizi ve saygımızı göstererek, bize öğrettikleri değerleri yaşatmalıyız," ifadelerini kullandı.

"ANNELERE EN GÜZEL HEDİYE HUZURLU BİR ÜLKE"

"Bizim için vatan anadır" diyen Bahar Altay Çaçık, mesajının devamında şunları söyledi: “Bizim için vatan, bizi doğuran, büyüten ve bugünlere getiren bir anadır. O yüzden Anneleri kutsal bilen halkımız, yaşadığımız bu topraklara da anavatan adını vermiştir. Bizleri yetiştiren annelerimize, babalarımıza karşı bir sorumluluğumuz vardır. Bu sorumluluklarımızın en önemlisi de bu topraklarda barış içinde yaşamak, adaleti hâkim kılmak, bütün kardeşlerimizin iyiliği ve huzuru için çalışmaktır. Cumhuriyetimiz ve kazanımlarına sonsuza kadar sahip çıkmaktır. Kutuplaşmadan, ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde yaşamaktır. Hep birlikte ülkemizin biriken sorunlarını çözmektir. Annelerimize bu yıl vereceğimiz en büyük hediye, huzur ve barış içerisinde bir Türkiye’dir."

Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Bahar Altay Çaçık, "Her annenin tenceresinin kaynadığı, çocuklarının yatağa tok ve huzurla yattığı, hiçbir annenin gözünde yaş olmadığı, bir günü değil, her günü mutlu bir Türkiye diliyorum," diyerek mesajını sonlandırdı. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.