Cihanbeyli Belediye Başkanı Kale Şampiyonları Ağırladı

Cihanbeyli Belediye Başkanı Kale Şampiyonları Ağırladı

Konya’da Okul Sporları kapsamında yapılan masa tenisi turnuvasında genç kızlar kategorisinde birinci olan ve Kayseri’de Türkiye 5'incisi olan Cihanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi Masa Tenisi Takımı, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, eski AK Parti Karatay eski İlçe Başkanı Ömer Ünal ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
Her zaman eğitime ve spora destek vereceklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “İlçemizde masa tenisi takımının başarılarından dolayı bugün hem çocuklarımızı hem de emeği geçen öğretmenimizi burada ağırlayalım, ödüllendirelim istedik. Okul Sporları kapsamında düzenlenen turnuvalarda masa tenisi dalında Konya il birincisi Türkiye beşincisi olarak İlçemizi en iyi şekilde temsil eden, halkımızın ve bizlerin göğsünü kabartan siz değerli öğrenciler ve öğretmenimize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
Ziyaret sonunda AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, eski AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal ve Belediye Meclis Üyesi İsrafil Alp öğrencilere hediyelerini verdi.

Bu haber toplam 5812 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya