Ciliv, üniversiteli öğrencilerle buluştu

Ciliv, üniversiteli öğrencilerle buluştu

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “Turkcell’li Yaşam Günleri” etkinlikleri kapsamında Yenilikçi Fikirler Topluluğu’nun davetlisi olarak Konya’ya geldi.

 

 Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Süreyya Ciliv, öğrencilere başarılı olmanın sırlarını anlattı. Yenilikçi Fikirler Topluluğu’nun ‘En Yenilikçi CEO’ olarak Süreyya Ciliv’i, ‘En Yenilikçi Şirket’ olarak da Turkcell’i ödüllendirdiği törende Süreyya Ciliv ödülleri Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan’dan aldı.
Öğrencilere hedeflerini yüksek belirlemeleri ve belirledikleri hedeften şaşmadan, emin adımla ilerlemeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “Siz gençlerin yapacağı bu büyük çalışmaya ülkemizin ihtiyacı var. Karşımıza çıkan zorluklar hedefimize ulaşmamızı engellememeli. Ben, başarıya ulaşmanın sırrını dürüstlük, çalışkan olmak, öğrenmeye hevesli, yenilikçi, araştırmacı, cesur ve kendine güvenen bireyler olmak olarak tanımlıyorum. Artık global bir dünya var. bizim gibi hızla gelişen ülkelerin gençliğinin daha büyük fırsatları var. Türkiye’nin en büyük gücü sahip olduğu gençliğidir” diye konuştu. Gençlerin fikirlerine ve gücüne büyük önem verdiklerinin altını çizen Süreyya Ciliv, “3G’nin hayatımıza girmesiyle yepyeni bir dönem başladı. artık mobilite ve hızın hakim olduğu bir çağdayız. Tukcell olarak sunduğumuz yenilikçi ürün ve servislerle müşterilerimizin hayatında fark oluşturmayı hedefliyoruz. Aldığım iki ödül bu hedefimize ulaşma yolunda attığımız adımların fark edildiğini gösteriyor. Ayrıca Konya’da gençlerle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu organizasyonu düzenleyen Selçuk Üniversitesi Yenilikçi Fikirler Topluluğu’na teşekkür ediyorum” dedi.
RASİM ATALAY merhaba

Bu haber toplam 1842 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim