
Çıplak fotoğrafları internete düşen kızın sapığı sevgilisi çıktı!
3 yıl süren tacizler yüzünden intiharın eşiğine gelen kızın sapığı teknik takiple yakalandı.Fotoğrafları porno sitesine düştü
İngiltere’de, Ruth Jeffrey (22) üç yıl önce Loughborough Üniversitesi’nde bilgisayar bölümünü kazandı, sevgilisi Shane Webber (22) ise liseden sonra eğitimini bıraktı. Üniversiteye başlar başlamaz Jeffrey’in bilgisayarına porno fotoğraf ve video yağmaya başladı. Çıplak fotoğrafları kendisine, arkadaşlarına ve ailesine gönderilen genç kız porno sitelerine de düştü.
Üniversiteye gitmesini kıskanmış
Tanımadığı adamlara, kendi adına gönderilmiş “Senden hoşlanıyorum. Buluşalım mı” şeklinde sahte e-postalarla karşılaşan Jeffrey intiharın eşiğine geldi. Polisin takibi sonucu tacizlerin Shane Webber tarafından yapıldığı belirlendi. 3 yıldır kendisine kâbus yaşatan sapığın sevgilisi çıkması üzerine genç kız büyük şok yaşadı. Webber sevgilisini, eğitimini kıskandığı için taciz ettiğini söyledi.
Hürriyet
Bu haber toplam 7409 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.