Çıracı Ailesinde Bir Acı Daha: Anne Vesile Çıracı Hayatını Kaybetti
Eskil’in Gölbez Yaylası’ndan Çıracı ailesi, kısa aralıklarla yaşanan kayıpların ardından bir kez daha acıya boğuldu. Geçtiğimiz günlerde Sokarıklı Yaylası’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Azmi, Tamer ve Salih Çıracı’nın annesi Vesile Çıracı da yaşamını yitirdi.

Oğullarının peş peşe gelen vefatlarının ardından büyük bir üzüntü yaşayan ve tansiyon hastalığı dışında rahatsızlığı bulunmayan 65 yaşındaki Vesile Çıracı, önceki akşam rahatsızlanarak Eskil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Çıracı’nın, sabah saatlerinde kalbi durdu.
Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Vesile Çıracı, yeniden hayata döndürülemedi ve hayatını kaybetti.
Bir Haftada 5 Kayıp
Çıracı ailesi, önce iş kazasında yaşamını yitiren 16 yaşındaki Ruhi Can Çıracı’nın acısıyla sarsılmış, ardından Ruhi Can’ın babası Azmi Çıracı ile amcaları Tamer ve Salih Çıracı trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti. Vesile Çıracı'nın vefatıyla aile bir hafta arayla 5 kayıp verdi.
Acı, aynı aileye sadece bir hafta içerisinde dört can kaybettirdi.
Eskil’de Büyük Üzüntü
Yaşanan ardı ardına kayıplar, Eskil ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. İlçe halkı, Çıracı ailesinin acısını paylaştığını belirterek başsağlığı dileklerinde bulundu.
Vesile Çıracı’nın cenazesi, yapılacak işlemlerin ardından Gölbez Yaylası’nda defnedilecek.
Ruhları için el Fatiha

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.