Çöl Kartalları Hazır

Çöl Kartalları Hazır

Eskil Belediye Spor, hazırlık maçında Ö. Havzan Spor’u 3-2 mağlup etti.

Aksaray amatör liginde mücadele verecek olan Eskil Belediye Spor, hazırlık maçlarına devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü üçüncü hazırlık maçını oynayan Eskil ekibi, Konya Süper amatör liginde mücadele veren Öntur Havzan Spor karşılaştı. İki güçlü takımın karşılaşmasın da gülen taraf 3-2’lik skorla Eskil Belediye Spor olurken, hazırlık maçını çok sert geçmesi gözlerden kaçmadı. Üç oyuncu sakatlanırken, Ö. Havzan Spor’lu bir oyuncunun el bileği kırılması moralleri bozdu.

Eskil Belediye Spor ilk hazırlık maçında Gözlükuyuspor’u, ikinci maçında Bölgesel ligde oynayan Elite Natüral Eşmekaya Sultanhanı Spor’u ve son olarak Öntur Havzan Spor’u mağlup etti.

Eskil Belediye Spor’un gollerini: Muhammet Ateş, Eray Berkant Baydilli ve Beytullah Daşel attı.

Eskil Belediye Spor teknik direktörü Onur Er’in yaptığı açıklamada,

“Gerçekten sert bir mücadele oldu. Bir hazırlık maçından lig maçı havasında geçmesi beni memnun ederken sakatlıkların olması haliyle üzdü. Bileği kırılan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diyen Teknik Direktör ER, maç hakkındaki yorumunda; “Öntur Havzan Spor gerçekten çok güçlü bir ekip, Konya amatör liginde başarılı olacaklarından şüphem yok. Biz yeni bir oluşuma girmemize rağmen güçlü bir takım olduk. Hazırlık maçlarında alınan galibiyetler bizi motive ediyor ama oyunlarımız üzerinde rehavetin oluşmasını da istemiyoruz. Oyuncularımın rakip oyuncudan ziyade oyuna yani maça konsantre olmaları gerekiyor. Oyuncularımın kendilerini maça vermeleri durumunda daha çok verim alacağımızdan şüphem yok. Lige hazır gibi bir görüntü verilse de eksiklerimiz var ve lig başlamadan eksiklerimizi giderip lige hazır olacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.