Çöl Kartalları İkinci Yarı Açıldı

Çöl Kartalları İkinci Yarı Açıldı

Eskil Belediyespor, Gözlükuyu karşısında gol olup yağdı: 7-0

Aksaray amatör ligi B grubunda mücadele veren Çöl Kartalları, Gözlükuyuspor karşısında gol olup yağarken rakip kaleye tam 7 gol gönderdi. Maçı 7-0 kazanan Çöl Kartalları 15 puanla liderliğini sürdürdü. Eskil Belediyespor’un karnesi: 5 maçta 15 puan toplarken rakip kaleye tam 24 gol gönderdi. Kalesinde sadece 4 gol gören Çöl Kartalları namağlup liderliğini sürdürürken, play-off kapısını şimdiden araladı.

Eskil Belediyespor, Gözlükuyuspor karşısında ilk yarı vasat bir oyun sergiledi. İlk yarının ortalarında Gözlükuyuspor birde penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kurtaran kaleci Cafer Öğütçü, adeta kalesinde devleşirken takımını kurtaran isim oldu. İlk yarının bitimine az bir süre kalırken, Çöl Kartallarını kurtaran bir başka isim takım kaptanı Muhammet Ateş oldu. Ligin başlamasından buyana 11’de şans bulamayan fakat sonradan girdiği karşılaşmalarda golünü atan kaptan, Gözlükuyu karşısında 11’de şans bulurken, bu şansı en iyi şekilde değerlendi. Güzel futbolunu birde gol atarak taçlandıran kaptan, gol sevincini teknik direktör Onur Er ile paylaştı. İlk yarısı Eskil Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü sonra ererken ikinci yarı başka bir Eskil Belediyespor vardı. Rakip kaleye tam 6 gol daha gönderen Eskil Belediyespor maçı 7-0 kazanmasını bildi.

Eskil Belediyespor’da başta kaleci Cafer Öğütçü, M. Hanifi Demir (Talisca), Şaban Emir Özcan, Zekeriya Altay, Ahmet Bestil ve Muhammet Ateş gösterdikleri performansla dikkat çeken isimler oldu.

Çöl Kartalların golleri: Muhammet Ateş, M. Hanifi Demir (2), Zekeriye Altay, Mert Ateş, Yasin Bozkıl ve Eray Berkant Baydilli’den geldi.

Haber: Hacı Özkan

3f50d9d3-e20d-4246-b14b-64ca29128f45.jpg

Bu haber toplam 2166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum