Çöl Kartalları, Yozgatspor’u ağırladı!

Çöl Kartalları, Yozgatspor’u ağırladı!

Eskil Belediyespor, sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ederken, ikinci hazırlık maçını Yozgatspor ile 1-1 berabere kalarak tamamladı.

Hacı Özkan

Eskil İlçe temsilcisinde 2021-2022 Futbol sezonuna hazırlıklar devam ediyor.

İlk hazırlık maçını Aksaray Belediyespor ile yapan Eskil, 3. Lig ekibi ile 1-1 eşitlikle maçı tamamlamıştı. İkinci hazırlık maçını Yozgatspor ile yapan Eskil Belediyespor, ilk yarı ve ikinci yarıda farklı oyun ortaya koyarken ideal kadro oluştuğu görüşünde birleşildi.

Eskil Belediyepor, Yozgat karşısında ilkyarı müthiş bir oyun ortaya koyarken rakibini adeta sahadan sildi.

Bu oyunu bir golle süsleyen Eskil, ikinci yarı yokları oynadı. Yozgatspor maçın son yarım saatini Eskil ceza alanında geçirdi. Yozgatspor, sayısız net fırsatın yanında birde penaltı kaçırdı.

Eskil Belediyespor’da oyuncu değişiklikleri kötü oyuna sebep olduğunu düşünülürken ideal kadronun oluşması izleyenleri ümitlendirdi.

Eskil Belediyespor Başkanı Halil İbrahim Kırlı maç sonu açıklamasında, “Sezonun başlamasına yaklaşık bir ay kaldı ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu oynadığımız ikinci hazırlık maçı ve genel olarak takımın durumundan memnunum. Aksaray Belediyespor 3. Lig temsilcisi, Yozgatspor ise kurumsallaşmış güçlü bir ekip. Bu iki takımdan da sahadan beraberlikle ayrıldık fakat biz skor ve sonuçtan ziyade takımın nasıl oynadığı, eksikleri görmek adına sahaya çıktık. Şuan için forvet sorunu çözdüğümüz de sezona hazırız diyebilirim” diyen Kırlı, takıma desteğinde geldiğini söyledi, “Eskil Belediyeposr tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek ve ciddi anlamda giderlerimiz oluyor. Görüyorum ki Eskil bu takımı bağrına basmış durumda ve sonuna kadar güveniyor. Takımımıza destek çıkan, yardım eden herkese teşekkür ederim” dedi. haberfark.net

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum