Çumra’da başarılı tekvandoculara ödül

Çumra’da başarılı tekvandoculara ödül

Konya da yapılan Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Tekvando İl elemelerinde Çumra’yı gençlerde temsil eden Cumhuriyet Lisesi ve Anadolu lisesi öğrencileri madalyalarla döndüler

 Çumra Kaymakamı Ali Akça’nın makamında kabul ettiği öğrencilerle tek tek ilgilendi. Yapılan ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Güneş, Cumhuriyet Lisesi Müdürü Abdüllatif Kömürcü, Anadolu Lisesi Müdürü Selami Boztepe ve Beden Eğimi Öğretmeni Hüseyin Kocataş ve dereceye giren öğrenciler katıldı.
Çumra Kaymakamı Ali Akça konuşmasında "Gençlerimizin başarıları bizleri onurlandırmıştır. Bazı arkadaşlarınızın bu yaşta 17 madalya alması gıpta edilecek bir durumdur. Değerli gençler sizlere tavsiyem Ulu Önder Atatürk’ün sporla ilgili şu güzel ve anlamlı sözünü her müsabakaya çıkışınızda hatırlamanızdır. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Elde ettiğiniz bu başarılarla eğer milli sporcu unvanını almaya hak kazanırsanız ileride milli sporcu kontenjanından yararlanarak üniversitelerin beden eğitimi öğretmenliği ve antrenörlük bölümlerine girebilirsiniz. Ben sizlerin bu unvanı alacağınıza inanıyorum. Tekrar bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için başta sizlere, her türlü fedakarlıktan çekinmeyen ailelerinize, sizleri yetiştiren hocalarınıza teşekkür ediyor, Çorum İlimizde Ocak 2011 de yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum."dedi. Madalya kazanan öğrencilere Kaymakam Ali Akça tarafından hediyeleri takdim edildi.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.