Dağlı,” Ak Partili Vekiller Artık Çevik Kuvvetle Dolaşıyor”

Dağlı,” Ak Partili Vekiller Artık Çevik Kuvvetle Dolaşıyor”
Milliyetçi Hareket Partisi Eskil ilçe başkanı Zübeyr Dağlı Ak Partili milletvekillerinin Eskil ziyaretini değerlendirdi.

Hİlmi YOL

 

 Dağlı yaptığı açıklamada,” Bildiğiniz gibi ülkemiz 12 haziran 2011 tarihinde bir seçime gidiyor. Seçimler vatandaşın demokrasi bayramıdır. Vatandaşımız hür iradesi ile oyunu kullanacak ve kendisini temsil edecek olan milletvekillerini seçecektir. Tüm Eskil halkı da ülke vatandaşı gibi çıkacak sonuca saygılıdır.

Durum böyle iken geçen hafta ilçemizi ziyaret eden Ak Parti milletvekilileri Eskilliler tarafından hoşgörü ile karşılandılar. Ancak ortaya üzücü bir tablo çıkmıştır. Mevcut milletvekilleri kendilerinden hizmet isteyen hemşerilerimi tehdit edip vekillerden özür diletmek istemişlerdir. Ak Parti milletvekillerine buradan soruyorum. Bumu sizin demokrasi anlayışınız. Biz Eskilliler olarak siz vekillerimizden bir şey isteyemeyecek miyiz. Eskilli sizi hür iradesiyle seçip, ceylan derili koltuklara oturttu. Bunun karşılığı çevik kuvvet polisi ile gelmek mi? Bu halk sizden biri, biz sizleri sade görmek isterdik. Ayrıca Eskil'de çevik kuvvet'e neden gereksinim duyuldu? Kendisinden oy istenen, hiçbir olumsuz olayın vuku bulmadığı hemşerilerimize güveniliyor mu?

Bu olanları Eskilli hemşehrilerimin vicdanına bırakıyorum. Biz hizmet istiyoruz. Buda bizim en doğal hakkımız. Biz Eskil’e yüksekokul istiyoruz, Eskil’e sahip çıkılmasını istiyoruz. Lütfen bırakın vatandaşı tehdit etmeyide hizmet edin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum