Doç Dr. Kamil Güneş'i Eskil'de Binlerce Vatandaş Dinledi

Doç Dr. Kamil Güneş'i Eskil'de Binlerce Vatandaş Dinledi
2010 yılının Kur-an’ın nüzulünün 1400. yılı olması münasebetiyle Kur-an ve Hz. Peygamber konusu işleneceğinden, konferans, panel ve yarışmalarda “Kur-an ve Hz. Peygamber” konusu merkeze alınarak belirlenecek konular işlendi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Peygamberimiz (SAV) efendimizi daha iyi tanımak, anlamak ve anlatmak, toplumda Peygamber sevgisi etrafında birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygusunu pekiştirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığının koordine ve öncülüğünde 14-20 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası yurt içi ve yurt dışında olduğu gibi Eskil ilçesinde de birçok etkinliklerle kutlandı.

 Eskil Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konferans salonunda yapılan Kutlu doğum Haftası’nda Kuran’ı Kerim’in okunmasıyla devam etti. Ardından ilçe Müftüsü Yaşar Zengin sunuş konuşmasını yaptı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Güneş’in konuşmacı olarak katıldığı “Kur-an ve Hz. Muhammed (SAV) konulu konferansı binlerce davetli dinledi. Program CD gösterimi ile sona erdi. Programdan sonra Eğitim yararına yapılan kermes katılımcılar tarafından ziyaret edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.