Ekmeğin İçinden İzmarit Çıktı

Ekmeğin İçinden İzmarit Çıktı
Aksaray'ın Sarayhan beldesinde çiftçilik yapan A.Ü., bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktığını belirterek, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yardım talebinde bulundu

Bakkaldan aldığı ekmeğin Aksaray merkezdeki bir fırında üretildiğini öğrenen A.Ü., konuyla ilgili girişimlerde bulunduğunu söyledi.

A.Ü, olayla ilgili şunları söyledi: "Sarayhan Beldesi'nde oturuyorum. Sabah bakkaldan aldığım ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı. Bakkala gittim o da ekmeği fırından aldığını söyledi. Şikayetçi olmak ve resmiyete dökmek için Altınkaya Jandarma Karakolu'na gittim. Tutanakla resmi şikayet dilekçesi verip Sağlık Bakanlığı'na göndereyim dedim ama onlar bu tür şikayetle ilgilenmediklerini söyledi. Ekmek Aksaray'da üretildiği için Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Aksaray Belediyesi'ne geldim Zabıta Müdürlüğü ekipleri sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Tutanak tuttular ve yasal işlem başlattılar. Tarım Müdürlüğü'ne de şikayette bulunacağım."

Daha önce de köyden aldığı ekmeğin içinden hamam böceği ve cıvata çıktığını belirten A.Ü., kendisi için ekmeğin içinden sigara izmariti çıkmasının, bardağı taşıran son damla olduğunu kaydetti.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise vatandaşlardan gelen her türlü şikayeti ve özellikle gıdalar üzerinde yapılan şikayetleri anında değerlendirdiklerini ifade etti. Yetkililer, Sarayhan beldesinden gelen A.Ü.adlı vatandaşın ekmeğinden çıkan sigara izmariti ile ilgili de tutanak tuttuklarını ve ekmeği üreten fırın hakkında yasal işlem başlattıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.