Eksik Para İsyanı

Eksik Para İsyanı
Eskil merkezinde bir çok memurun maaşını çektiği ve Eskil halkının yoğun olarak para çekme konusunda hizmet aldığı HSBC bank’ın ATM cihazı para çekmek isteyenleri çileden çıkarmakla kalmayıp eksik para da veriyor.

 Konuya ilişkin tepkilerini ifade eden vatandaşlar, "Para çekmek istediğimizde bazan saatlerce bekliyoruz, ayrıca adı geçen bankanın ATM cihazı eski teknoloji para çekme makinası olduğundan iki gün üst üste çalışmadığından bizleri mağdur etmeye devam ediyor."dediler.

 İsminin açıklanmasını istemeyen bir öğretmen de ”Söz konusu bankamatikten para çektiğimde bana 100 lira eksik para  verdi. Hemen bankayı aradım, banka görevlileri yardımcı olacaklarını söylediler aradan günler geçmesine rağmen hala ne arayan ne de soran oldu. Benim gibi mağdur onlarca insan var ancak küçük meblağlar olduğu için kimse arkasına düşmüyor. ATM cihazı eksik para verdiği halde tam olarak verdiği konusunda fiş veriyor. Konu hakkında banka görevlilerinin önlem almasını, alınmadığı takdirde hukuki yollara başvuracağımızı buradan ilan ediyorum” diyerek tepkilerini dile getirdiler.                            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum