Emre Sağlam Melek Oldu! Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Haber: Osman Ceylan
Geçtiğimiz hafta safra taşı ameliyatı olan Emre, ameliyat sonrası evine dönmüştü. Ancak durumu kötüleşince 3 gün önce Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde akciğerine pıhtı attığı tespit edilen Emre, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ne yazık ki sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.
Genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan ailesi ve sevenleri, bugün saat 14.00’te Eskil’de düzenlenen cenaze töreninde Emre Sağlam'ı son yolculuğuna uğurladı. Cenaze, sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Emre’nin tabutu, sevdiği takım Fenerbahçe bayrağına sarıldı.
Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak ve çok sayıda vatandaş cenazeye katılarak acıya ortak oldu.
Merhum Emre Sağlam’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.