Ereğli Belediyesi evde bakım hizmetini sürdürüyor

Ereğli Belediyesi evde bakım hizmetini sürdürüyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Engelli ve Yaşlı Evde Bakım Hizmeti ekibi, ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Engelli ve Yaşlı Evde Bakım Hizmeti ekibi, ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında faaliyetlerini sürdüren Ereğli Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşarak, temizlik ve bakım hizmetlerinin yanı sıra ihtiyaçları noktasında pek çok kolaylığı da vatandaşlara sağlıyor. Evde Bakım ekipleri bakacak kimsesi olmayanların ve temizlik hizmeti alacak geliri olmayanların, temizlik, isterlerse yemek ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kimsesizlerin kimsesi olmanın Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra insanlık görevi olduğunu belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Göreve geldiğimiz günden bu yana "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" şiarıyla vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getiriyoruz. Cenaze hizmetlerini, engellilere yönelik hizmetleri, onkoloji hastalarını tedavi için Konya'ya taşıma hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Evde bakım hizmetimizle de vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacına çözüm oluşturuyoruz. Halkımızın ihtiyacı olan ne varsa karşılamak adına canla başla çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hemşehrilemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimize yön vereceğiz. Belediye olarak yaşlılarımıza ve hastalara ne kadar çok hizmet verirsek kendimizi o kadar mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Amacımız yaşlılarımızın ve hastalarımızın dualarını alarak onlara hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, devletimizin ve belediyemizin şefkat elinin her zaman yanlarında olduğunu göstermektir."Onların duaları bizim için her şeyden önemli ve kıymetlidir" diye konuştu.

Ereğli Belediyesi evde bakım hizmetini sürdürüyor

Ereğli Belediyesi evde bakım hizmetini sürdürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.