Ereğli OSB’de yeni istihdam alanı

Ereğli OSB’de yeni istihdam alanı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi istihdama yönelik önemli bir adım attı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi istihdama yönelik önemli bir adım attı. Organize Sanayi Bölgesine bir müteşebbis daha kazandıran Ereğli Belediyesi, sanayi alanının gelişmesi yönündeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyeleri ve yatırımcı firma yetkilileri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Başkan Özgüven, "Bugün güzel bir sözleşmeye imza attık, OSB'de yeni bir müteşebbis daha bir tesis kurarak 50 kişinin mevsimsel olarak 70-80 kişinin çalışmasına olanak sağlayacak. Gıda sektörü alanında hizmet verecek firmamız Mersin merkezli olup bundan sonra OSB'de yerini alacaktır" dedi.

Başkan Özgüven, Ereğli'de istihdam ve iş imkanı konusunda OSB Yönetim Kurulu olarak yoğun mesai sarf ettiklerini belirterek, "Bizler de, gerek belediye olarak gerek OSB yönetimi olarak, gerekse şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşlar olarak her zaman müteşebbislerimize gerekli desteği verme noktasında hazırız ve bu taahhütleri veriyoruz. Hedefimiz 2017 yılı içerisinde bin 200 insanımıza iş olanağı sağlamak. Bu anlamda şehrimize yatırım yapan firmamıza Ereğlimizi tercih etmelerinden dolayı teşekkür eder ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve yetkili firma arasında arsa protokolünün imzası atıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.