Ereğli’de mahalle iftarlarında Ramazan coşkusu

Ereğli’de mahalle iftarlarında Ramazan coşkusu

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Orhangazi, Ziya Gökalp ve Camikebir Mahallesi sakinlerini iftar programında bir araya getirdi.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Orhangazi, Ziya Gökalp ve Camikebir Mahallesi sakinlerini iftar programında bir araya getirdi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde yüzlerce vatandaş aynı anda oruç açmanın hazzını yaşadı.

Yediden yetmişe, yaşlısıyla genciyle birlikte iftar yapmanın manevi hazzına dikkat çeken Başkan Özgüven, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren onbir ayın sultanı Ramazan ayında sofralarımızı hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Birlikte oruç açmanın, bir arada olmanın mutluluğunu anlatmak mümkün değil. Ramazan ayı sevgi, hoşgörü, paylaşma ayıdır. Soframızı, muhabbetimizi paylaştığımız bu mübarek ay, İslam aleminin huzur ayıdır. Ramazan ayının lezzetinin paylaşmaktan geçtiğinin bilinciyle geleneksel hale dönüştürdüğümüz mahalle iftarlarımız çerçevesinde Ziya Gökalp, Orhangazi ve Camikebir Mahallesi sakinlerimizle bir araya geldik. Allahü Teala tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin ve Ramazan ayını kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin artmasına vesile kılsın" dedi.

Ereğli’de mahalle iftarlarında Ramazan coşkusu

Ereğli’de mahalle iftarlarında Ramazan coşkusu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.