Ereğlili Kadınlardan Akyürek’e Teşekkür

Ereğlili Kadınlardan Akyürek’e Teşekkür

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında temeli atılan Ereğli Kent Konağı tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında temeli atılan Ereğli Kent Konağı tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Resmi açılışının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe denk getirilmesi planlanan Kent Konağını Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli protokolüne ve davetlilere burada verilecek hizmetlerin özelliklerini anlattı.

İçerisinde yüzme havuzu, sauna, fitnes salonu, oturma salonları, eğitim sınıfları, terası, buhar odası ve spor salonunun yer aldığı Kent Konağının resmi açılışının 8 Mart 2016 Dünya Kadınlar Gününe denk getirmeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özgüven, “Kent Konağına üye olan bayanlar buradaki imkanlardan en verimli şekilde faydalanabilecekler. Kent Konağı sosyal, kültürel ve sportif nabzın attığı bir mekan olacak. Bu mekanın yapılmasında bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özgüven, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte KOMEK ve Kent Konağı projeleri yanında Ereğli’de fark oluşturacak projeler üzerinde çalıştıklarını ve yakın bir sürede başta halka açık yüzme havuzu olmak üzere güzel hizmetleri Ereğli’ye kazandırmayı hedeflediklerini de kaydetti. "Her detayı düşünülerek en ince ayrıntısına kadar planlanmış muhteşem bir eser Ereğli halkının hizmetine sunulacak" diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in kadınlara pozitif bir ayrımcılık yaparak Ereğlili hanımlara tahsis ettiği bu lokalin 5 yıldız ayarında, Konya merkezden sonraki en büyük sosyal tesis olduğunu ifade etti.

Aylık üyelik aidatının 10 TL gibi düşük bir ücretle sınırlandırıldığını belirten Özgüven, üyelik kayıtlarının ise başladığını dile getirdi.

Kent Konağı Tanıtım Programına Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Emirgazi Kaymakamı Saadetti Doğan, Ereğli Garnizon Komutanı Binbaşı Adem Tol, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur, Polis Okulu Müdürü Ali Kurbi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Protokol eşleri ile kamu kurum ve kuruluş amirleri ile davetliler katıldı.

haberfark.net

Bu haber toplam 1198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya