Ereğlispor'a Destek Yemeği!

Ereğlispor'a Destek Yemeği!

Konya Ereğli'de, Ereğlispor’a destek için yemek düzenlendi.

Ereğli Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, siyasiler, STK’lar, işadamları, Ereğlispor yönetimi, teknik kadro ve futbolcular katıldı.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli kamuoyunun futbola olan düşkünlüğüne dikkat çektiği konuşmasında, “Bu takım bizim. Hepimiz sahip çıkmak zorundayız. Şu anda ligin 2. sırasındayız, lider ise Karapınar. Takıma inancım tam. Öncelikle Bal Ligine daha sonra 3. Lige çıkacağız. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ereğli’yi ve sporu seven herkesin de bu takıma sahip çıkıp maddi manevi desteğini vermesi gerektiğine inanıyor, takıma başarılar diliyorum” dedi.
“Kent olma kültürünün içini doldurmalıyız” diyen Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, kamu ve özel sektörün bir şeyleri ortaya koyma adına somut adımlar atması gerektiğini belirtti.
Spora verilecek katkıda bu adımın temelinin atılabileceğini kaydeden Erden, “Ben zaman zaman Akhisar’da da vekaleten görev yaptım. İnanın bana Akhisar’ın Ereğli’den bir fazla artısı yok. Potansiyel aynı, gelişim aynı oradaki tek şey bu işe inanmış ve kenetlenmiş olmalarıdır. Ve bu takım 1.ligde mücadele ediyor. Bir şehri sadece binalarla değil, sosyal donatılar, tiyatrolar, festivaller, spor gibi etkinliklerle donatmak gerekiyor. Gelin bu takıma sahip çıkıp kent olma kültürünün içini dolduralım. Ben yönetici, teknik heyet ve takıma güveniyor, verilecek destekle daha başarılı sonuçlar alınacağına inanıyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.
Futbolun bir şehrin ortak kültürü olduğuna vurgu yapan AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise futbolun diğer spor branşlarına göre ayrı bir yeri olduğunu söyledi.
Türk halkının futbola özel bir merakı olduğunu kaydeden Zorlu, Ereğlispor’un geçmiş yıllarda büyük başarılara imza attığını vurgulayarak, “O dönemlerde elde edilen başarılar hep gündeme getiriliyor. Evet, başarılı idik ama ne olduysa biz o heyecanı kaybettik. Son yıllarda oluşturulan en iyi kadroyla yeni bir heyecan yaşıyoruz. Ve ben bu heyecanın yeşerdiğini ve büyüdüğünü görüyorum. Bizimde yapacağımız tek şey dayanışma ruhunu ortaya koyup bu takıma destek vermek ve sahip çıkmak. Hepimiz işin bir ucundan tutacağız. Ve bu takımı hak ettiği noktaya getirmek için birlikte hareket edeceğiz” dedi.
Yemeğin ardından ve protokol ve iş adamları maddi ve manevi olarak Ereğlispor’a destek sözü verdi.

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.