Ereğli’ye yeni yollar açılıyor

Ereğli’ye yeni yollar açılıyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için yeni bağlantı yolları açıyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için yeni bağlantı yolları açıyor. Yeni yollarla beraber yeni yapılaşmaların olduğu bölgelerde Ereğlililerin ulaşımları kolaylaşıyor.

Ereğli'nin her geçen gün daha da büyüyerek geliştiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "İlçemiz, bölgenin en hızlı kentleşen ilçelerinden birisidir. Büyüme ve gelişime bağlı olarak yeni yolların açılması şehrimizin farklı yönlere doğru yayılmasına da öncülük ediyor. Biz de ilçemizde yeni yerleşim yerlerinin oluşması, imar yollarının, özellikle yeni bulvarlar ve cadde yollarının açılması için Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleriyle çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere daha kolay ve daha hızlı ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bağlantı yolları vatandaşlarımızın ulaşımında önemli bir yere sahiptir. Yaptığımız her çalışmanın şehrimizin gelişimine katkıda bulunduğu biliciyle Ereğli'mize hizmet etmekteyiz. Halkımızın ve şehrimizin yararına olan ne varsa yapmak bizim başlıca gayemizdir. Ve bu şuurla çalışmalarımıza büyük kararlılık ve azimle devam ediyoruz" dedi.

Ereğli’ye yeni yollar açılıyor

Ereğli’ye yeni yollar açılıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya