“Eseri olmayanın yerinde yeller eser”

“Eseri olmayanın yerinde yeller eser”
Konya Ticaret Odası’nda geçtiğimiz dönemlerde hizmet eden Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanları KTO Karatay Üniversitesi’nde bir araya geldi.

 KTO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez “Şehrin sanayisine, ekonomik ve sosyal hayatına yön veren Konya Ticaret Odamız, bundan böyle ülkemiz eğitiminde de kurduğu üniversiteyle söz sahibi olacaktır” dedi.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez, Konya Ticaret Odası’nda eski dönemde hizmet eden Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanları’na, 2010-2011 akademik yılında eğitime başlayacak olan KTO Karatay Üniversitesi’nin Eğitim Binası’nı gezdirdi. Bina hakkında bilgi veren Üzülmez, KTO-Karatay Üniversitesi’nin uluslararası standartlarda eğitim ve akademik yapılanmasıyla birlikte mimari projesinin de en ileri seviyede olmasına büyük önem verdiklerini belirterek “Üniversitemizde öğrencilerimizin en rahat şartlarda eğitimlerini devam ettirebilmeleri için her ayrıntıyı düşündük. Geniş ve ferah dersliklerimiz teknik donanımlarıyla da öğrencilerimize kaliteli bir eğitim imkanı sağlayacak. İçerisinde bulunduğumuz 15 bin metrekareden oluşan bu eğitim binamızda kat yüksekliklerimiz öğrencilerimizin ferah bir ortamda eğitim almalarını sağlayacak şekilde inşa edilmiştir. Avrupa standartlarının üzerinde mimari yapımızla sadece Konya için değil Türkiye’nin farklı üniversitelerinden birini inşa ediyoruz. Üniversitemiz mimarisiyle Odamızın ileriye dönük anlayışını yansıtmaktadır” dedi.

Eski Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte eğitim binasının gezisinin ardından konuşma yapan Başkan Üzülmez, “Konya Ticaret Odası her dönemde Konya’ya en iyi hizmeti verme görevini üstlenmiştir. Burada bulunan eski yöneticilerimiz de bugün gelinen noktada büyük pay sahibidir. Her hizmetimize verdiğiniz destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Üniversitemiz, Odamızda görev yapan tüm arkadaşlarımızın gururla sahip çıkacağı kalıcı bir eserimizdir. Bugün burada bir araya gelmekten büyük mutluluk duymaktayım. Konya Ticaret Odası Konya’ya hizmet yeridir. Eski ve yeni tüm yöneticilerimizle birlikte bu hizmeti gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KTO Eski Meclis Başkanı, Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da Konya Ticaret Odası’nın Konya için büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, “Konya’nın üniversiteler şehri olmasının öncülüğünü üstlenen Oda Başkanımıza birlik ve beraberlik içersinde Konya’ya kalıcı eserler bıraktığı için teşekkür ediyorum. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.” diye konuştu.

KTO Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli de Üniversite’nin Konya’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Üzülmez, eski Meclis Başkanları Mehmet Ortaer ve Mehmet Mert ile Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Kahvecioğlu’na KTO Karatay üniversitesi rozeti taktı. Eski Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Üzülmez’e Konya Ticaret Odası’nın geldiği nokta ve Konya’ya kazandırdığı eserler dolayısıyla teşekkür etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.