Eskil Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Eskil Belediyesi araç filosunu genişletiyor
Eskil Belediyesi'nce çok amaçlı itfaiye aracı yaptırıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, “Biz göreve geldiğimizde araç parkımızda bulunan araçların çoğunluğu çalışamaz durumdaydı. Biz bunların bakımlarını yaptırıp hepsini faal duruma getirdik. Bildiğiniz gibi ilçemizde gün geçtikçe yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin çehresi değişiyor. Bu gelişmelere paralel olarak, daha modern ve çok katlı binaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bizlerde kurum olarak bunları düşünerek gerek itfaiye ve gerekse diğer makine ikmal olarak araç parkurumuzu genişletiyoruz ve yeniliyoruz.” Dedi.

 

“Son model itfaiye aracımız geldi. Bu araçlar Tamamıyla günün teknik şartlarına uygun şekilde, her şey elektronik sistemle ve teknik cihazlarla çalışabilecek. En az 5’inci kata kadar hitap edebilecek şekilde hazırlandı ve artık Eskillilerin hizmetindedir.” Diyen Alçay sözlerini şu şekilde tamamladı.

 

“İnşallah hiçbir zaman Allah o günleri göstermez ama acil durumlarda ve yangın durumlarında biz kurum olarak buna hazırız. Personelimizde bu konuda eğitime tabi tutuluyor. Almış olduğumuz bu araç 7000 Litre su kapasiteli, 200 Litre köpük kapasiteli ve 18 metre merdiven uzunluğuna sahip olup özellikleri ise; itfaiye, su nakil, su çekme ve altı yerden su basma özelliğine sahiptir. Halkımıza hayırlı olsun.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum