Eskil Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Eskil Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor
Eskil Belediyesi yol sorununu kökten çözmek için asfalt şantiyesi kurmuştu. Geçtiğimiz günlerde projenin tamamlanmasının ardından, başkan Necati Belgemen ve meclis üyeleri asfalt şantiyesinin açılışını yaptı.

Asfalt şantiyesinin faaliyete geçmesiyle birlikte, asfalt yapma çalışmalarına hız veren Eskil Belediyesi ilk olarak bazı büyük yaylaların giriş çıkışlarını sıcak asfaltlama yaptı. Ardından ilçe merkezine geçen belediye yol ekipleri, sanayinin tamamlanmasının ardından çarşı merkezindeki yolların yapımına hız verdi.

Belgemen açıklamasında, ”İlçemizin en büyük sorunlarından birisi yol sorunuydu. Bunu kökten çözmek için belediyemize bir asfalt şantiyesi kazandırmaya karar verdi. Hamdolsun ki şantiyemizi tamamladık ve araç gereçlerimizi de aldık.  Şu anda asfalt şantiyemiz çalışır durumdadır. İlk olarak birkaç büyük ve işler yaylamızın ana yollarını tamamladık. Ardından ilçe merkezinde ki sanayimizi asfaltladık. İlçe merkezinde bir çok yollarımızın asfaltlanmasına hız verildi. Hava şartları el verdiği müddetçe ilçe merkezinde ki yollarımızı asfaltlayacağız. Bu esnada doğalgaz, su ve kanalizasyonu bağlanmayan konut ve işyeri sahiplerini biran önce bağlatmaları çok iyi olur” diye konuştu. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum