Eskil Belediyesi O Vatandaşlara Ceza Uygulayacak!

Eskil Belediyesi O Vatandaşlara Ceza Uygulayacak!

Bütün dünyayı etkisi altına alan koranavirüse karşı ülkemizde etkili bir şekilde mücadele ediliyor.

Süreci başarılı bir şekilde götüren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her akşam kameraların karşına geçtiğinde ülke genelindeki insanlara bir çağrısı var... "İzolasyon ve sosyal mesafenin önemine dikkat edilmesi."

Salgının ülkemizde baş göstermesinin ardından Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen'de sık sık sosyal medyadan uyarılarda bulunuyor ve Eskillilerin zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını ve sosyal mesafeyi mutlaka korumaları gerektiğine vurgu yapıyor.

Duyarlı ve bilinçli vatandaşlar bu hususta azami gayreti gösterirken, bazı vatandaşların umursamaz tutumu ise Başkan Belgemen'e deyim yerindeyse gına getirdi ve Belgemen, kurallara uymayan iş yeri sahiplerine ve vatandaşlara yarından itibaren ceza keseceklerini ifade etti.

Belgemen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir kez daha Eskillilere o önemli çağrısını yineledi, "Kıymetli hemşehrilerim, memleketimizde bulaşıcı hastalık hüküm sürmektedir ama halkımız genelgelere ve kurallara uymamakta ısrar ediyor. Bu yapılanlar tamamen sizin sağlığınız için kurallara uyalım, sosyal mesafeyi koruyalım zorunlu olmadıkça çıkmayalım. Biraz daha sabredersek sonuca yaklaşıyoruz bizi uyarmadınız demeyin. Denetimler yarından itibaren sıklaşacak marketlere fazla müşteri alınmayacak 10 metre kareye bir kişi kuralı uygulanacak 9 da açılacak 21 de kapanacak iş yerlerinde toplu oturulmayacak dışarıda 3 metre sosyal mesafe korunacak bu kurallara uymayan market sahibi ve kurallara uymayan vatandaşlara ceza uygulanacak bu kuralları çiğneyip ceza yerseniz kimseyi suçlamayın şimdiden uyaralım sonra bahane bilmeyiz bizim görevimiz sizleri uyarmak hoşcakalın ev de kalın."

Bu haber toplam 3506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum