Eskil Belediyesi'nde devir teslimi yapıldı

Eskil Belediyesi'nde devir teslimi yapıldı

Mustafa Zavlak, belediye binasındaki törenle görevi Necati Belgemen’den devraldı. Belgemen, Zavlak’ı kutlayarak, başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Necati Belgemen’i uğurlayan Mustafa Zavlak, makamına geçti.

Belgemen, "Bir yerel seçimi geride bıraktık. Sonuçların ilçemize, insanımıza güzelliklere, mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Burada en büyük sevincim, seçimlerin hiçbir olumsuzluk yaşanmadan, büyük bir olgunluk içinde sonuçlanmasıdır. Öncelikle hoşgörü ortamına katkı sağlayan tüm hemşehrilerime, bütün partilerimizin temsilcilerine, adaylara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karşı ekibin tek derdi beni yıkmaktı. Ama Cenab-ı Allah bizlere yardım etti ve çok şükür seçimi kazandık. Artık Mustafa Zavlak ve ekibini bundan sonra hizmet zamanı bekliyor. Destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Mustafa Zavlak, "Seçim kampanya döneminde bize destek olan herkese çok çok teşekkür ederim. Birlikte İnşallah çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Seçim kampanya döneminde verdiğimiz vaatleri Allah’ın izniyle 5 yılın sonunda tamamlamış olacağız. Belediyemizin kapısı daima açık benim ve meclis üyesi arkadaşlarımızın telefonları 24 saat açık olacaktır. " diye konuştu.

Törende Mustafa Sanlav Hoca'nın ettiği dualara hep birlikte "amin" denilirken, kurban kesildi. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.