Eskil Belediyespor İlk Mağlubiyetini Aldı

Eskil Belediyespor İlk Mağlubiyetini Aldı

Eskil Belediyespor, B grubunda ilk mağlubiyetini Kılıçarslanspor karşısında aldı.

Aksaray amatör ligi B grubunda mücadele veren iki takımın karşılaşmasında gülen taraf 1-0’lık skorla Carstyle Kılıçarslanspor oldu. Aksaray amatör liginde “derbi” olarak konuşulan Carstyle Kılıçarslanspor – Eskil Belediyespor karşısında kıyasıya mücadele vardı. İlk yarıda maça hızlı başlayan taraf Carstyle Kılıçarslanspor oldu. İlk 10 dakikayı üstün oynayan ve baskı yapan Aksaray temsilcisi, aradığı golü bulamazken oyun kontrolünü de Eskil temsilcisine verdi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda gol sesi çıkmazken maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında atak oynayan ve kontrolü elinde tutan Eskil Belediyespor, maçı almak adına hamle yapmak isterken garip bir durumla karşılaştı. Oyuncu değişikliği için 11 sırt numaralı oyuncu, kendisinin değişeceği işaret edilince kenara yakın olmasına rağmen hafif tempoda koşarak maçtan çıkacağı sıra, maçın hakemi oyunucuya ikinci sarı gösterdi ve kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Tüm oyuncu ve kulübedekiler şaşkınlık içerisinde ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Bir çoğu, oyuncunun maçtan çıkarken hakeme sözlü sataşması olduğunu düşünürken, yavaş hareket ettiği gerekçesiyle sarı gördüğü belirtildi. Kırmızı kartla 10 kişi kalan Çöl Kartalları ne olduğunu anlamadan oyuna devam etti. Kırmızıdan 5 dakika sonra Carstyle Kılıçarslanspor adına İsa Gezer takımı üstünlüğe taşıyan isim oldu: 1-0. Eskil temsilcisi geride açıklar vererek yüklenmeye başlarken, Carstyle Kılıçarslanspor kalecisi kalesinde devleşti. İlerleyen dakikalarda Eskil Belediyespor’dan Ahmet Şimşek, amatörce bir hareketle ikinci sarıdan kırmızı karta oyun dışı kaldı. Takım kaptanının bu kadar önemli bir maçta üstelik bir kişi eksik olmasına karşın takımını 9 kişi bırakması şaşkınlıkla karşılandı. Çöl Kartalları 9 kişi saldırmaya başladı.  Bir türlü aradığı golü bulamayan Eskil Belediyespor, Aksaray amatör liginde ilk mağlubiyetini aldı.

Hakem Fiyaskosu!

Maçın hakemi Alparslan Kaş maça damgasını vuran kişi olurken, kararları ve maçın idaresi konusunda sınıfta kaldı. Böylesine önemli bir maça bu kadar tecrübesiz hakemin verilmesi şaşkınlıkla karşılandı. Bazı izleyiciler maçın hakemi Kaş, kesinlikle taraflı maç yönettiğini belirtirken, bazıları Carstyle Kılıçarslanspor 12 kişi oynadığını belirtti. Klasmana önerilmesi düşünülen maçın hakemi Alparslan Kaş, klasmanı kaldıramayacağını dünkü maçta göstermiş oldu.

Eskil Taraftarından Müthiş Destek!

Eskil Belediyespor taraftarı 90 dakika boyunca hiç susmadan takımını desteklerken, maçın hakemine tepki gösterdiler. Yaklaşık Bin 500 taraftar takımlarını Aksaray’da yalnız bırakmayarak sonuna kadar destekledi. Oynanan oyundan ve verilen mücadeleden memnun olan taraftar, hakeme isyan ettiler. Çöl Kartalları, Eskil maçından sonra 68 Aksaray Belediyespor maçını izlemeye geçen Eskil taraftarı, 68 Aksaray Belediyespor  takımı destekledi.

kilic1.jpgkilic2.jpgkilic3.jpgkilic4.jpg

Bu haber toplam 4338 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum