Eskil Eğitimde Zirveyi Hedefliyor…

Eskil Eğitimde Zirveyi Hedefliyor…

Mahrumiyet Bölgesi diye adlandırılan Eskil İlçesi, bunun öyle olmadığını aldığı başarılı sonuçlarla gösteriyor.

İlçenin  taşıma  merkezli  okulu  olan  Tosun  İlköğretim  Okulu  Öğrencisi  Emre  MUCUK  SBS  de  sadece  1  yanlışla  Türkiye  birinciliğini  kaçırdı. Kolej öğrencilerinden  beklenen  bu  başarı  İlçenin  bir  yayla  okulunda  yakalanmış olması  Eğitimde kalite ve başarının  merkezle uzaktan yakından    bir  ilgisinin  olmadığının  aksine asıl problemin böyle düşünenler de olduğunun açık bir  göstergesi  olarak  görünüyor. İlçenin  eğitimde öğretmen ihtiyacı karşılandıkça, ilimize gelen yeni öğretmen ve memurlar tarafından sürgün bölgesi olarak düşünülmesi Eskil İlçesi hakkında  yanlış izlenimler kurbanı  olmadıkça Eskil’in eğitimde  zirvelere  oynayacağı  şüphesiz..
                   Tosun İlköğretim Okulu  Müdürü  Bilal  ALTAN   İlçe  birinciliğinin  yanında kitlesel olarak da önemli başarıya imza attıklarını söyledi. Öğrencilerini sınavlara ciddi olarak hazırladıklarını ve bunun meyvesini aldıklarını kaydeden ALTAN,  bu
başarının  tesadüf  olmadığını  başta Eskil Kaymakamlığımız ve Eskil Belediye Başkanlığımız olmak üzere  İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin ekip  çalışmasına  bağlayarak  okulumuza  yapılan katkı ve  hizmetlerin  bir  teşekkürü  olduğunu  belirtti. Tosun İlköğretim Okulu’nu bu başarıya  götüren  İlçemizde  içtenlikle görev yapan bütün öğretmenlere, fedakar eğitim yardımseverlere, özverili  ailelere  ve   bütün  Eskil  halkına  teşekkür  ediyor   üstün başarı gösteren  başta Emre MUCUK  olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum."diye konuştu.

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum