Eskil İlçesi Süt üreticilerinden Mehmetçiğe destek

Eskil İlçesi Süt üreticilerinden Mehmetçiğe destek

Aksaraylı süt üreticilerinin Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı harekâtına destek olmak amacıyla başlattığı destek devam ediyor.

Eskil Süt Üreticileri Birliği Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na 85 bin 821 TL bağışta bulundu.

Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin beraberindeki Eskil Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necip Çeçen, Ortaköy Süt Üreticileri Birliği Başkanı Elvan Eraslan ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Eskil Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necip Çeçen ‘Analarının ak sütü gibi helal olsun” diyerek birlik üyesi üreticilerin 85 bin 821 TL’lik bağış makbuzunu Vali Aykut Pekmez’e takdim etti.

Çeçen, “Biz buralarda rahat yatabilelim diye Mehmetçiğimiz şehit oluyor, gazi oluyor. Devletimizin, ordumuzun yaptığının yanında bizimkisi bir hiç. Analarının ak sütü gibi helal olsun.” dedi.

Gösterdikleri duyarlılıkları nedeniyle Çeçen ve Eskilli süt üreticilerine teşekkür eden Vali Aykut Pekmez; ‘Allah razı olsun Aksaray’da ve ülkemizin her yerinde kampanyalar düzenleniyor. Bunun maddi değeri dışında milletimizin devletine ve ordusuna bağlılığı var. Vatan meselesine duyarlılığı var. Bunu göstermek çok önemli. Bizlerde siz üreticilerimizle milletimizle gurur duyuyoruz” dedi.

26000945_10213269662728264_3732212046412948743_n.jpg

Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.