"Eskil MYO, Aksaray Üniversitesi'nin yeni ve hızla büyüyen bir okulu"

"Eskil MYO, Aksaray Üniversitesi'nin yeni ve hızla büyüyen bir okulu"

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Eskil Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO), Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) yeni ve hızla büyüyen bir okulu olduğunu ve yaşanan gelişime Eskil yerel idaresinin de kıymetli katkılar sunduğunu söyledi.

Rektör Şahin, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’i ziyaret etti.

MYO-Yerel İdare işbirliğine dikkat çeken ve Eskil MYO’nun bunun en güzel örneklerinden birisi olduğunu belirten Prof. Şahin, “El birliği içinde çalışmanın, ortak hedefe birlikte ve samimiyetle yürümenin önemli olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Eskil MYO yöre ile yakından temas kuran, gündelik hayata katkısı somut olarak görülen ve hızlı şekilde büyüyen bir okul. Bu büyüme hiç kuşkusuz yerel idarenin de uyumlu çalışmalarıyla gerçekleşiyor. Kurulduğu ilk günden bu yana okulumuzun potansiyeli gelişiyor. Buradaki çalışmalarımızı yürütürken Eskil Belediyesi de bizlere destek oluyor. Sayın Başkan nezdinden tüm ekibine samimi katkıları münasebetiyle çok teşekkür ediyoruz. İşbirliği içinde MYO-Yerel İdare entegrasyonunu daha da derinleştirme çalışmalarımız sürecek” dedi. Rektör Şahin’e ziyareti esnasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de eşlik etti.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen de ASÜ ile işbirliği içinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Rektör Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. haberfark.net

Bu haber toplam 900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.