Eskil Organize Hayvancılık Sanayii Bölgesi için ilk adım!

Eskil Organize Hayvancılık Sanayii Bölgesi için ilk adım!

Eskil'de kurulması için uzun zamandır çaba sarf edilen organize hayvancılık İhtisas sanayi bölgesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Organize hayvancılık ihtisas sanayinin kurulması için İlçemize gelen bakanlık uzman yetkilileri Eskil Kaymakamı Yavuz Kartal, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, AK Parti ilçe başkanı Ali Mutlu ile görüşmelerde bulundu.

Yapılan görüşmelerin ardından yöneticilerin gösterdiği bölgeyi gezen yetkililer bölgeye oldukça olumlu buldular olumlu yönde rapor tutan Uzmanlar gerekli hazırlar yapılmasının ardından çalışmanın başlayabileceğini kaydettiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay; ’’ilçemizi ziyarete gelen uzman kişilere organize hayvancılık İhtisas sanayi bölgesi için tahsis ettiğimiz alanı gezdirdik bölgeyi oldukça beğendiler ve olumlu rapor tuttular, Biz de üzerimize düşeni her türlü yardımı yapacağımızın taahhüdünü verdik, İnşallah gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçemize bu hizmeti kazandıracağız.’’ Dedi.

AK Parti Eskil ilçe başkanı Ali Mutlu açıklamasında, 'İlçemiz için en önemli hizmetlerden birisi olacak, Biz gerekli çalışmalarımızı yaptık Eskil belediyesi ciddi taahhütlerde bulundu, Bu anlamda Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay'a Teşekkürlerimi sunuyorum, İnşallah ilçemizin ufkunu açacak bir hizmet olacak.’’ şeklinde konuştu.

16730528_10210801401864367_1670584308838042535_n.jpg

Bu haber toplam 1893 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum