Eskil Tuzgölüspor maçında istenmeyen olaylar! Önce sahada kavga ettiler, sonrada...

Eskil Tuzgölüspor maçında istenmeyen olaylar! Önce sahada kavga ettiler, sonrada...

Türkiye kadınlar 3. Lig 7. Grupta Eskil Tuzgölüspor ile Mersin Mezitli Mercanlarspor arasında oynanan müsabakası sonrası çıkan olaylar endişe yarattı.

Karşılaşmayı Eskil Tuzgölüspor 2-0 kazanarak puanını 26 yaptı. Tuz gölü spor bu puan ve skorla grubunu lider tamamladı ve Türkiye Kadınlar 2. Ligine yükselme Play-Off maçları oynamaya hak kazandı.

Karşılaşmada maçın hakemi bitiş düdüğünü çalınca Tuzgölüspor kadın futbol takımının sporcuları liderliği kutlamak için meşale yaktı.

Saha içinde Tuzgölüsporlu futbolcular kutlama yapmaya başladı. Mersin Mezitlimercanlarsporun kadın futbolcuları, Aksaray Tuzgölüsporlu kadın sporcuların liderlik sevinçlerini gördüler ve Tuz gölüsporlu futbolculara saldırlar.
Kadın futbolcular saç baş birbirlerine girdi
Dağılgan Sentetik Sahadaki müsabakada Tuzgölüspor ile Mezitlimercanlarspor arasında çıkan kavga, Aksaray’da futbolseverleri şoke etti.

Emniyet güçlerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan olayda, Tuz gölü Spor oyuncularının sakatlandığı ve yaralandığı belirtildi. Tuzgölüspor Başkanı Mihman Altıntop, oyuncularının hastaneye götürülerek darp raporu aldıklarını ve Mersin Mezitlimercanlarsporlu futbolculardan şikayetçi olduklarını açıkladı.

Fatma ALTINOK/yenigungazete.com

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum